En ren, klar och vacker hy är resultat av regelbunden ansiktsvård

Med noga utvalda produkter för just din hudtyp ger vår ansiktsbehandling din hy lyster och elasticitet. Efter ansiktsbehandlingar, får du ett personligt rådgivning. I rådgivning rekommenderar jag till dig vilka produkter du behöver använda hemma för att fortsätta att sköta huden på bästa sätt. Alla behandlingar anpassas efter din hudtyp. Produkterna är vetenskapligt bevisade och ger en ljuvligt välmående hud.

Ansiktsbehandling Djuprengörende
​Tid: 60-90 minuter

En djuprengöring är en viktig förutsättning för en frisk hy. Behandlingen inleds med en hudanalys. Huden förbereds  för en portömning med ånga. därefter tillförs olika serum för att balansera de problem som finns. Njut en avslappnande massage. En ansiktsmask anpassad efter hudtyp och behov läggs. Behandlingen avslutas med serum och passande creme.

Ansiktsbehandling Antiage
Tid: 60-90 minuter

Behandlingen reducerar fina linjer och förebygger för tidigt åldrande. Behandlingen inleds med en analys av hyns nuvarande kondition. Den följs av djuprengöring för att göra huden mottaglig för de aktiva ingredienser som kan användas. En kortare eller längre ultraljudsbehandling med anpassande serum utförs för att stimulera kollagenbildningen. En aktiverande närande ansiktsmask tillförs för uppstramande och närande effekt. Behandlingen avslutas med serum och creme. Kan även göras i kurer för bästa effekt.

Acne-behandling
Tid: 60-90 minuter

Behandlingen inleds alltid med en djupgående analys av hudens problemgrad för att bestämma behandlingsprogram. Acne behandlas ofta i kurer och hemprodukterna är här extra viktiga för att stoppa bakterietillväxt.

Behandlingen göras med syror och portömning ingår. Rådgivning och uppföljning är extra viktigt för att uppnå bästa resultat.

Känslighud och rosaceabehandling
Tid: 60-90 minuter

Här är rådgivning om kost och livsstil väldigt viktig i kombination med att hitta rätt och fungerande hudvård för hemmabruk. Behandlingen inleds alltid med en djupgående analys av hudens problemgrad för att bestämma behandlingsprogram. Syfte att öka läkningsprocessen i huden. Det viktiga är att stärka hudbarriären så den kan stå emot de dagliga påfrestningar du uttsätts för.

Ansiktsbehandling Fuktboost
Tid: 30-60 minuter

Behandlingen är perfekt för en törstande hud och en idealisk boost för alla hudtyper vid övergången mellan årstiderna. Återfuktar, lugnar och balanserar huden med probiotika, hyaluronsyra och antioxidanter. Denna behandling arbetar på djupet och fyller ut fina linjer. För riktigt torr och känslig hud behövs ofta en serie med 3 behandlingar.

Dermapen Microneedling
Tid: 60 minuter

Denna behandling ger dig en helhetsmässig förbättring av huden. Hudföryngring, den mest efterfrågade avancerade hudbehandlingen just nu. Microneedling stimulerar produktionen av kollagen, som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tjockare/tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen.

Microneedling reducerar och förebygger synligheten av: 

• fina linjer och rynkor 

• stora porer 

• pigmenteringar 

• ärr och acne 

• hudbristningar 

Rengöring, peeling, microneedlingbehandling över hela ansiktet i kombination med fuktgivande vialer av hyaluronsyra. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask samt solskydd.  

Många upplever ett resultat redan efter 1 behandling, för ett mer varaktigt resultat rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar med ca 3-6 veckors mellanrum. Inget smink på 24 timmar, ingen träning på 48 timmar, undvik solexponering minst 2 veckor efter behandlingen. Använd sunblock under kuren.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Yelp Icon